Fiskesuppe med lyr, fennikel og gulrot, servert med nystekt brød
15-20

Fiskesuppe med lyr, fennikel og gulrot, servert med nystekt brød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • bygg,
  • havre,
  • fisk,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Fiskesuppe

fennikel
Fennikel
1 stk
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
lyrfilet
Lyrfilet (Fisk)
200 g
fiskesuppebase
Fiskesuppebase (Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
700 g

Grove bagetter

grove bagetter
Grove bagetter (Bygg, Havre, Hvete, Rug)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 798 kcal
  • Fett 43 g
  • Karbohydrater 71 g
  • Protein 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne litt godt smør til brødet!

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Fiskesuppe: Skyll og kutt ønsket mengde av fennikelen i skiver. Finhakk eventuell fennikelgress på fennikelen, og topp suppen med det ved servering. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt og pepper. 
  3. Fiskesuppe, fortsettelse: Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme under omrøring. Tilsett gulrøttene og fennikelen, og la suppen småkoke i omtrent 5 minutter. Ha i fisketerningene, og la dem trekke i suppen i 2–4 minutter før servering. 
  4. Grove bagetter: Tilbered bagettene som anvist på pakken.
  5. God middag!