15-20
Pizza Parma toppet med ristede pinjekjerner, ruccola og Grana Padano, servert med tomatsalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
Pizza Parma
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Tomatsalat
Cherrytomater
250 g
Ruccola
25 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Topping
Pinjekjerner
1 pakke
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Ruccola
25 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 975 kcal
- Fett 48 g
- Karbohydrater 95 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne pizzaen med en god balsamicoeddik ved servering.
- Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft.
- Pizza Parma: Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen utover bunnene. Riv mozzarellaen fra hverandre med hendene, og topp pizzaene med den. Stek pizzaene i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til mozzarellaen er gyllen.
- Topping: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i 1–2 minutter.
- Tomatsalat: Skyll og kutt cherrytomatene i to. Ha dem i en skål sammen med halvparten av ruccolaen. Vend inn balsamicovinaigretten.
- Topping, fortsettelse: Fordel parmaskinken over de ferdigstekte pizzaene. Bruk en ostehøvel til å høvle Grana Padano-osten over pizzaene, og topp med pinjekjernene, resten av ruccolaen og litt god olivenolje.