20-30
Laktosefri
Pasta med ragu på svinekjaker med spinat, paprika, sopp og Grana Padano
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- vann
- olje
- salt
- pepper
Pasta farfalle
Pasta (Hvete)
200 g
Smør (Melk)
½ ss
Ragu på svinekjaker med spinat
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Tomatpuré
½ pakke
Oksebuljong
1 pakke
Svinekjaker
350 g
Vann
1 dl
Pannestekt paprika og sopp
Gul paprika
½–1 stk
Sjampinjong
100 g
Tilbehør
Tomat
1 stk
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 727 kcal
- Fett 16 g
- Karbohydrater 85 g
- Protein 61 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne pastaen med forskjellige friske urter hvis du har det tilgjengelig. Smak gjerne til sausen med litt balsamicoeddik og sukker.
- Pasta farfalle: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Ragu på svinekjaker med spinat: Skrell og grovhakk løken, og skyll spinaten. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter.
- Ragu på svinekjaker med spinat, fortsettelse: Ha i oksebuljongen, svinekjakene, kraften fra pakken og 1 dl vann. Kok det hele i omtrent 10 minutter, eller til væsken har godt kokt inn. Riv svinekjakene i mindre biter med to gafler, og smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering.
- Pannestekt paprika og sopp: Skyll paprikaen, og børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen i store terninger, og soppen i to. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og soppen i 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper.
- Pasta farfalle, fortsettelse: Sil vannet av pastaen, og vend inn ½ ss smør.
- Tilbehør: Skyll og kutt tomaten i terninger. Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering, og topp med tomatterningene.