15-20
Glutenfri
Fiskekaker med sennepsmarinerte poteter, agurksalat og urtedressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- sennep,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- sukker
- olje
Sennepsmarinerte poteter
Småpoteter
300 g
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
½ pakke
Dill
½ bunt
Agurksalat
Dill
½ bunt
Agurk
1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ss
Fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g
Tilbehør
Sitron
½ stk
Urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 538 kcal
- Fett 26 g
- Karbohydrater 50 g
- Protein 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til de sennepsmarinerte potetene med litt flytende honning.
- Sennepsmarinerte poteter: Kok potetene i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
- Agurksalat: Skyll og finhakk dillen. Skyll agurken, og kutt den i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin. Bland sammen halvparten av dillen, agurken, saften fra halve sitronen og ½ ss sukker i en skål.
- Fiskekaker: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
- Sennepsmarinerte poteter, fortsettelse: Sil vannet av potetene, og ha dem tilbake i kjelen. Bland inn sennepsvinaigretten og resten av dillen.
- Tilbehør: Kutt resten av sitronen i båter. Server urtedressingen og sitronbåtene til retten.