Vilkår

Vilkår for AdamsMatkasse.no / Adams Matkasse AS

Generelt om tjenesten

Adams Matkasse er en abonnementstjeneste for hjemlevering av ferdigpakkede kasser med oppskrifter og mat, helt uten bindingstid. Som registrert bruker godkjenner du at du er 18 år eller eldre, myndig og har full juridisk rett til å inngå en avtale med en annen part. Du som registrerer dine personalia hos AdamsMatkasse.no godkjenner at du er kunde hos Adams Matkasse AS. Ved registrering velger du hvilket produkt du ønsker å få levert og og godkjenner dermed å betale for det løpende abonnementet av matleveranser. Du kan når som helst selv avbestille kommende leveranser forutsatt at dette gjøres minst én uke før neste levering (mandag 23:59). Dette gjør du på Min Side på AdamsMatkasse.no.

Kassens innhold

Adams Matkasses mål er å levere en velplanlagt ferdigpakket kasse med mat og oppskrifter. Adams Matkasse vil også ha ekstraprodukter som du kan bestille med leveringene dine.

Kundens ansvar er å kontrollere innhold ut ifra særskilte behov. Vi leverer ikke matkasser med innhold spesialtilpasset til en enkelt forbruker, som for eksempel svinekjøttfri pakke, allergikasser etc. Du har selv ansvaret for å lese på innholdsfortegnelse og kjenne de ingrediensene som er viktige for ditt særskilte behov. Disse bestemmelsene vil også være gjeldende for FRI-FOR kassen. For nærmere avklaring se vilkårene for bestilling av FRI-FOR kassen.

Fri for-kassen

Fri for-kassen er fri for gluten og laktose.

Kassen er merket som glutenfri i tråd med reglene i produkt som merkes «glutenfritt» da det inneholder under 20 mg gluten per 1000 gram ferdig vare (20 ppm) jf. Forskrift om matinformasjon til forbrukerne (matinformasjonsforskriften).

Kassens innhold og enkeltprodukter skal være merket etter gjeldende regelverk. Disse merkingene skal være i samsvar med til enhver tids gjeldende regelverk.

Adams Matkasse kan ikke garantere at kassen er fri for følgende produkter:

– Havre og produkter fremstilt av havre (produktene vil fortsatt være fremstilt glutenfritt)
– Gjær

Kassen kan inneholde spor av eller følgende produkter:

• Skalldyr og produkter framstilt av skalldyr
• Fisk og produkter framstilt av fisk
• Peanøtter og produkter framstilt av peanøtter
• Soya og produkter framstilt av soya
• Nøtter (mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasienøtt, macadamianøtt/australianøtt), og produkter framstilt av nøtter
• Selleri og produkter framstilt av selleri
• Sennep og produkter framstilt av sennep
• Sesamfrø og produkter framstilt av sesamfrø
• Svoveldioksid og sulfitt
• Lupin og produkter framstilt av lupin
• Bløtdyr og produkter framstilt av bløtdyr
• Melkeprotein

Adams Matkasse kan garantere at Fri for-kassen vil være glutenfri (<20ppm gluten) og laktosefri (<0.01g laktose/100g). Vi kan ikke garantere at matvarene i kassen vil være fri for andre allergener. Hvis du allikevel ønsker å bestille denne matkassen, men har andre allergier eller matintoleranser, gjøres det på eget ansvar. Adams Matkasse kan ikke ta ansvar for skader og ulemper som følge av kryssallergier eller bivirkninger som følge av slike kryssallergier.

Adams Matkasse oppfordrer kunden til å gjøre seg kjent med og kontrollere innholdet i kassen etter levering for å sikre seg om at kunden har fått den riktige kassen med riktig innhold før produktet tas i bruk. Personer som er hyperintolerante/hyperallergiske mot enkelte matvarer, anbefales ikke Fri for-kassen. Fri for-kassen vil IKKE være fri for melkeprotein.

Levering

Leveranse blir ”på døren”, på den leveranseadressen som du angir ved registrering. Tid for leveranse fremgår av nettsiden vår, eller andre oppgitte opplysninger på nett eller skriftlig i brosjyre. Tid for levering avhenger på produkt og postnummer.

Er du ikke hjemme ved levering sender Adams Matkasses sjåfør en SMS til deg med leveransebekreftelse til det mobilnummeret som ble oppgitt ved registrering. Deretter plasseres matkassen utenfor døren og dermed overføres ansvaret for kassen til deg som kunde.

Vi har dessverre ingen mulighet til å erstatte stjålen eller vær-ødelagt mat.

Kassen kjølevarer holdes kjølt helt frem til døren din.

I tilfelle uforutsette hendelser, trafikkulykker eller ekstreme værforhold, kan matkassen bli levert utenfor tidsfristen. Ved uforutsette hendelser, som medfører at den bestilte varen ikke kan leveres under leveransedagen, skjer ingen etterleveranse. Kreditering skjer av eventuell forhåndsbetaling av leveransen.

Adams Matkasse forbeholder seg retten til i unntakstilfeller å avbestille eller innstille leveranser om så behøves nødvendig, på grunn av for eksempel et bristende kundeforhold i et spesifikt leveranseområde, force majure-liknende hendelser (krig, politiske uroligheter, streik, lockout, blokkering eller annet avtalehinder utenfor Adams Matkasse rimelige kontroll). I slike unntakstilfeller blir du som kunde informert så fort som mulig.

Betaling

Betaling hos Adams Matkasse skjer med kort via våre sikre systemer levert av PayEx og Swedbank. Kortet ditt blir belastet to dager etter levering. Kan kortet ditt ikke belastes blir du sendt en faktura på epost i stedet. Vi har en ukes betalingsfrist på våre fakturaer og det tilkommer et fakturagebyr på 39 kr. Kortbetaling medfører ingen ekstra gebyr. Du kan når som helst gå over til kortbetaling, enten ved å legge inn din kortinformasjon på kundesiden din på AdamsMatkasse.no eller betale via kortlinken i epost-fakturaen. Ved kjøp følger Adams Matkasse reglene og anbefalingene for angrerett og betaling.

Reklamasjon

Eventuelle reklamasjoner legges inn av deg som kunde snarest mulig etter leveranse. Dette gjør du ved å logge inn på Min Side og legge det inn under ”Reklamasjon”-lenken. Adams Matkasse vil så granske reklamasjonen og erstatter godkjente reklamasjoner med 1,5 ganger varens verdi gjennom kreditering på nestkommende betaling.

Endring, avslutning, avbestilling

Som kunde hos Adams Matkasse har du stor frihet når det gjelder å gjøre forandringer i ditt abonnement. Vil du forandre noen detaljer som du oppga ved registrering, gjør du dette minst én uke før neste levering.

Om du ikke har foretatt endringer innen minst én uke før din neste leveranse, forbeholder Adams Matkasse seg retten til å oppfylle levering i tråd med disse vilkårene.

Alle forandringer i kundeforholdet skjer via Min Side på www.AdamsMatkasse.no, ved å logge inn med registrert telefonnummer eller registrert e-postadresse og tilsendt passord. Du kan også gjøre disse endringene ved å kontakte vår kundeservice på telefon: 815 03 296, eller per e-post: post@adamsmatkasse.no.

 

Pause/avbestille leveranser

Du kan når som helst pause/avbestille dine leveringer og disse vil være gjeldende for leveranser, med unntak om det er under en uke før neste leveranse. Å sette seg selv på pause betyr ikke at abonnementet er avsluttet. Du vil fortsatt kunne motta ulike tilbud og kampanjer fra Adams Matkasse, vårt  nyhetsbrev og bli kontaktet av kundeservice for kundeoppfølging. Kontakten kan skje på e-post, per telefon, sms eller lignende.

 

Avslutning av kundeforholdet

Dersom du ønsker å si opp abonnementet ditt kan du kontakte kundeservice på telefon 815 03 296, eller på e-post til post@adamsmatkasse.no

Kredittsjekk

Det vil bli foretatt kredittvurdering av omspurte ved søknad faktura. Gjenpartsbrev med kopi av benyttet informasjon blir sendt elektronisk. Kunden mottar link og kode til innlogging via SMS. Oppgitt telefonnummer må være registrert på kunde. Ved avvik sendes gjenpartsbrev pr. post.

Forandringer av tjeneste/innhold

Adams Matkasse forbeholder seg retten til å gjøre forandringer i pris og/eller tjenestens innhold. Samtlige kunder vil oppdateres på dette via e-post, sms eller telefon ut fra den til enhver tid registrerte kontaktinformasjonen kunden er registrert med på Min Side.

Adams Matkasse forbeholder seg også retten til å når som helst avslutte et kundeforhold og dermed kommende matleveranser – kunden blir da informert via epost eller mail. Forhåndsbetalte leveranser vil bli kreditert.

Spesielle behov

Kundens ansvar er å kontrollere innhold utifra særskilte behov. Vi leverer ikke matkasser med innhold spesialtilpasset til en enkelt forbruker, som for eksempel svinekjøttfri pakke, allergikasser etc. Du har selv ansvaret for å lese på innholdsfortegnelse og kjenne de ingrediensene som er viktige for ditt særskilte behov.

Personalia

Adams Matkasse samler inn og lagrer personalia for å fullføre leveranser og kommunisere med deg rundt Adams Matkasse og dets produkter, via mail, telefon, sms og post. Som registrert kunde godkjenner du at Adams Matkasse kan kommunisere med deg. Adams Matkasse leverer ut informasjonen din til (a) den som gjør leveransen din. Sjåfører, budbilfirma etc. (b) Et nærstående firma som hjelper oss å kommunisere med kundene våre rundt våre produkter eller tjenester. Betalingsinformasjonen din lagres hos en tredje part, nemlig PayEx.

Du er selv ansvarlig for å oppdatere dine personalia på nettsiden vår, for at vi skal kunne fullføre våre leveranser. Adams Matkasse er ikke ansvarlig for feilinformasjon oppgitt ved registrering.

Eventuelle tilleggsprodukter

For våre tilleggsprodukter gjelder samme vilkår som nevnt over.

Elektronisk gjenpart

Det vil bli foretatt kredittvurdering av omspurte ved søknad faktura.
Gjenpartsbrev med kopi av benyttet informasjon blir sendt elektronisk. Kunden mottar link og kode til innlogging via SMS. Oppgitt telefonnummer må være registrert på kunde. Ved avvik sendes gjenpartsbrev pr. post.

Aktivt samtykke

Jeg har forstått og aksepterer standard avtalevilkår, herunder at det vil bli foretatt en kredittvurdering av meg og at utsendelse av gjenpartsbrev vil foregå elektronisk der dette er praktisk mulig. Fakturaen sendes til din e-postadresse onsdag to dager etter din levering. Vi tilbyr også e-faktura. For fakturabetaling kreves personnummer.