Konkurranse vilkor

Deltakelse i denne konkurransen er helt gratis, og du forplikter deg heller ikke til å kjøpe noen produkter fra Adams Matkasse. Ved å delta i konkurransen godkjenner du konkurransereglene.

1. Kvalifisering

Denne konkurransen er åpen for alle innbyggere i Norge som er 18 år eller eldre.. For å delta i konkurransen må påmelding ha vært gjort senest 1. april 2020.


2. Trekking av vinnere

Vinneren trekkes i løpet av de to første ukenee etter at konnkuransen er avsluttet.

Vinneren blir kontaktet via telefon eller tekstmelding. Hvis en potensiell vinner ikke kan nås etter gjentatte forsøk, vil en slik potensiell vinner diskvalifiseres og Adams Matkasse forbeholder seg retten til å utpeke et nytt bidrag til vinneren der de samme reglene gjelder.

Premien knyttet til produkter fra Adams Matkasse kan bare leveres til postnummerene som Adams Matkasse allerede leverer. Vi gjør derfor ingen unntak for å levere for eksempel en matkasse til et postnummer som er utenfor vårt leveringsområde. For å sjekke om vi leverer til postnummeret ditt, se neste side.

3. Samtykke til å behandle kundedata for markedsføringsformål

Ved å delta i denne konkurransen samtykker du i at Adams Matkasse vil lagre og dele din kundeinformasjon i samsvar med vår eksisterende personvernpolicy. Ved å delta i konkurransen, samtykker du i at Adams Matkasse eller våre partnere vil kontakte deg på telefon med tilbud knyttet til Adams Matkasse.