Velkommen til Adams Matkasse

Med en matkasse fra Adams får du alle råvarene du trenger for å lage spennende og smakfulle middager. Middagene er ferdig porsjonert og steg for steg-oppskrifter følger med i kassen. Velg selv fra et stort utvalg retter, eller la kokkene velge for deg. Oppskriftene er laget av våre kokker med fokus på lokale råvarer, kvalitet og bærekraft.

Hvordan blir jeg kunde?

Når du bestiller en matkasse for første gang, begynner abonnementet automatisk. Du får levering en gang i uken, eller annenhver uke, avhengig av leveringsområde, eller hva du selv har valgt. Vårt abonnement er ikke bindende. Du kan når som helst avslutte abonnementet, bytte til en annen matkasse, bytte retter, eller hoppe over - en eller flere - leveringsuker. Pass på å melde fra eventuelle endringer innen tirsdag klokken 23:59, 6 til 7 dager før levering. Antallet dager varierer om du har levering på søndag eller mandag.

1. Velg dine middager

1. Velg dine middager

Nå kan du velge fritt mellom 60 middager hver uke, eller la kokkene velge menyen for deg.
2. Levert hjem til deg

2. Levert hjem til deg

Matkassen med oppskrifter og ingredienser leveres på døren. Velg leveringstidspunkt når du bestiller.
3. Nyt god og sunn mat

3. Nyt god og sunn mat

Oppskriftene er laget av våre profesjonelle kokker. Alle produkter er valgt med fokus på kvalitet og bærekraft.
Adams matkasse

Slik fungerer det

Med en matkasse fra Adams får du alle råvarene du trenger for å lage spennende og smakfulle middager. Middagene er ferdig porsjonert og steg-for-steg oppskrifter følger med i kassen. Velg selv fra et stort utvalg retter, eller la kokkene velge menyen for deg. Oppskriftene er laget av våre kokker med fokus på lokale råvarer, kvalitet og bærekraft.