Den gule restauranten

«De kaller oss faktisk den gule restauranten». Aud smiler, for hun er litt stolt av kallenavnet naboene har gitt huset hennes. Hun og mannen har vært lojale kunder av Adams Matkasse i åtte år, og matinteressen har vokst i takt med antall matkasser de har fått levert. «Noe av det beste med Adams, er kvaliteten på råvarene, og at man får dem rett på døra. Vi er veldig glade i å lage mat, og i å samle familien rundt bordet - og i en travel hverdag hjelper Adams Matkasse oss med nettopp det. Å lage mat er en fest!»

Selv om de bare er to stykker som bor i husholdningen, bestiller Aud ofte måltidskasser til fire personer, sånn at de har middag å by på når det kommer gjester på besøk. Når sønnene og barnebarna titter innom, dekker ekteparet et hyggelig middagsbord - og familiene koser seg stadig med nye smaker, og inspirerende middager. Ikke rart de har fått det hyggelige kallenavnet!

Adams matkasse

Slik fungerer det

Med en matkasse fra Adams får du alle råvarene du trenger for å lage spennende og smakfulle middager. Middagene er ferdig porsjonert og steg-for-steg oppskrifter følger med i kassen. Velg selv fra et stort utvalg retter, eller la kokkene velge menyen for deg. Oppskriftene er laget av våre kokker med fokus på lokale råvarer, kvalitet og bærekraft.