Kantarell

Kantarell - skogens gull

Det er noe med smaken av skog som gjør kantarellen så spesiell, og når den er i sesong må vi passe på å nyte den - så ofte som mulig.

Vi elsker å dra nytte av naturens spiskammer, og drar ofte på leting etter skogens gull. Den er ganske sky, og man må lete litt for å finne den. Et godt kantarellsted er ofte familiens best bevarte hemmelighet. For når den gylne hatten titter frem, hvilken lykke!

Vi vil feire skogens gull i høst, og har laget fem høstlige retter med kantarell. Pizza med steinsoppesto, bacon og smørstekte kantareller, toppet med syltet rødløk er en utradisjonell, men fantastisk smakfull pizza. Soppsuppe toppet med smørstekte kantareller lar virkelig soppen spille hovedrollen, og pasta i kremet gresskarsaus med nøttestekte kantareller er alt det beste fra høsten på tallerkenen.

Du finner alle rettene på menyen under kategorien «Kantarell» i uke 36–41.