Bilde av retter med høyryggfilet

Høyryggfilet fra Brødr. Ringstad på menyen

I ukene fremover kan vi friste med smakfull høyryggfilet fra Brødr. Ringstad på menyen. Prøv for eksempel helstekt høyryggfilet med aromasopprisotto og grønnkålchips.

Bilde av retter med høyryggfilet

Varm roastbiff med sennepsmarinerte poteter og soppsaus. Man kan nesten lukte det. Mør, helstekt høyryggfilet rett fra ovnen. Eller glasert i panne, med fyldig sødme fra en smaksrik teriyakisaus. I disse ukene får du tre velsmakende retter med sous vide høyryggfilet fra Brødr. Ringstad. Dette er oksekjøtt kokt i vakuum over flere timer. Resultatet er mørt kjøtt som kun trenger en rask oppvarming. Så enkelt. Så imponerende.

Du finner rettene med høyryggfilet på menyen i ukene 43–48. Siste frist for bestilling er tirsdag 22.november kl 23.59.

Brødr. Ringstad – med lidenskap for råvarene

Vi har tatt turen til Brødr. Ringstad i Rakkestad for å snakke med tredjegenerasjons slakter Kjell Ringstad om de fantastiske råvarene de leverer i matkassene våre. Her står lidenskap for råvaren i fokus, og det kjennes på smaken!

Den lille kjøttskolen

Høyryggfileten, eller shoulder tender som det også kalles, finner du midt i høyryggen, og kjøttet – som er mørt og smakfullt, egner seg godt til helsteking. Høyryggfileten fra Brødr. Ringstad som du finner i matkassene nå, er sous vide behandlet over flere timer for en høy og jevn kvalitet og kan fint erstatte dyrere stykningsdeler som indrefilet.

Der høyryggen slutter, finner du entrecôten. En fetere stykningsdel med mye smak, som egner seg godt helstekt eller som tykke biffer.

Indrefileten er det aller møreste kjøttet og ligger helt bakerst på oksekammen. Ypperlig til biffer, eller helstekt – aller helst på grillen.

Andre populære stykningsdeler er flatbiff, culotte og knoke.

Du finner rettene med høyryggfilet på menyen i uke 43–48. Siste frist for bestilling er tirsdag 22.november kl 23.59.