God påske

Det nærmer seg påske. Lange skiturer og timer og solveggen i strålende påskesol. Og maten da. De neste ukene finner du smakfulle fristelser på menyen for hele familien til påske.

Påske 1
Påske 2
Påske 3

I uke 14–15 finner du smakfulle påskemiddager på menyen i matkassen. Velg mellom rotgrønnsakskaker med kremet appelsinsaus, konfiterte kyllinglår med appelsinglasert kålrot eller sitruskylling med hvitløksbakte gulrøtter.

Du finner også lammestek på menyen. Lammesteken er behandlet med sous vide, så det både blir raskt og enkelt å servere påskeklassikeren. Retten serveres med ovnsbakte poteter, glaserte rotgrønnsaker og løk, og kremet appelsinsaus med timian.

For å bestille påskemiddagene må du være registrert som kunde hos Adams Matkasse. Registrer deg som kunde eller logg inn for å lese mer og bestille.

Lammelårkassen

I årets Lammelårkasse får du oppskrifter og ingredienser til et perfekt sammensatt påskemåltid av høyeste kvalitet. Nyt påskehelgen med langtidsstekt lammelår, smaksrike fløtepoteter og honning­glaserte rotgrønnsaker.

Kassen leveres 10. eller 11. april, og inneholder middag til 6–8 personer.

Lammelår
Vintersnacks

Fristende godt i vinterkulda

Unn deg ekstra matglede med Vintersnacks. Kassen inneholder alt fra spekepølse med rødvin til oliven og pesto. Eller hvorfor ikke bestille hjem Vintergodt – en kasse full av søte fristelser som mini-marshmallows, karamellstang og vinterkaffe. Alle produkter er nøye utvalgte i samarbeid med vår kvalitetspartner Cemo.

Påskemorgen

Dagen har så vidt begynt, og lyset kryper forsiktig inn gjennom kjøkkenvinduet. Det lukter av nykvernet kaffe. Baconet freser lystig i pannen. Adams Matkasse har en hel verden av produkter du kan bestille hjem, sånn at påskefrokosten blir en ordentlig fest.

Påskefrokost