Image lammelårkassen

Kom i påskestemning med Adams Lammelårkasse

Det nærmer seg påske. Lange skiturer og timer i solveggen i strålende påskesol. Appelsin og en kvikklunsj i skisporet. Også den klassiske påskemiddagen da. Langtidsstekt lammelår med smak av hvitløk og rosmarin. I vår påskekasse får du oppskrifter og ingredienser til en perfekt sammensatt påskemiddag av høyeste kvalitet. Nyt påskehelgen med lammelår fra Brødrene Ringstad, servert med smaksrike fløtepoteter, honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinssaus.

For å bestille Adams Lammelårkasse må du ha en kundekonto hos oss. Logg deg inn for å bestille eller registrer deg som kunde.

Nå finner du også flere retter med smak av påske på menyen

Hva med kyllingbryst med appelsin- og ingefærbakte gulrøtter, småpoteter og kremet appelsinsaus? Kanskje lammestek sous vide med ovnsbakte poteter frister. Eller en marokkansk lammegryte i krydret tomatsaus med appelsin, burgur og mynte?

Bilde påskerett 1
Bilde påskerett 2
Bilde påskerett 3

Påskemorgen

Dagen har så vidt begynt, og lyset kryper forsiktig inn gjennom kjøkkenvinduet. Det lukter av nykvernet kaffe. Baconet freser lystig i pannen. Adams Matkasse har en hel verden av produkter du kan bestille hjem, sånn at påskefrokosten blir en ordentlig fest.

Påskefrokost