I uke 34-36 finner du flere smakfulle retter med kvalitetslaksen fra Frøya i matkassene. Prøv en sashimibowl med syrlig rødkål og søt mango, eller pannestekt mid loin med lun brokkoli- og potetsalat.
Du finner også pannestekt Frøya lakseloin med potetpuré, rødbeter og eplesmørsaus og stekte riskaker med ponzumarinert laks med lettsyltet agurk og mango.
Middagene med Frøya laks kan bestilles i matkassene som leveres i ukene 34–36. Siste frist for bestilling er tirsdag 30.august kl 23.59.
Frøya-laksen oppdrettes i havet utenfor øya Frøya helt vest i Trøndelag. Her legges grunnlaget for den unike kvaliteten. I dette området har Golfstrømmen i årtusener skapt sterke strømmer med stor forskjell på flo og fjære, som sikrer tilførsel av næringsrikt og rent sjøvann to gangeer i døgnet. I generasjoner har dette naturfenomenet skapt ideelle vesktvilkår for laks. Vi er stolte av å kunne tilby denne fantastiske råvaren i våre matkasser i en begrenset periode.
Imponerende enkelt når du benytter det beste fra laksen.