Konkurransevilkår


1. Avtale:

Deltakelse i denne konkurransen er helt gratis, og du forplikter deg heller ikke til å kjøpe noen produkter fra Adams Matkasse. Ved å delta i konkurransen godkjenner du konkurransereglene.

2. Kvalifisering

Denne konkurransen er åpen for alle innbyggere i Norge som er 18 år eller eldre. Hvis samme person registrerer flere påmeldinger i løpet av konkurranseperioden, telles bare den siste oppføringen for vinnersjansen. For å delta i konkurransen må påmelding ha vært gjort senest 1. mars 2020. Bare deltagelse via konkurransens hjemmeside telles og det er ikke mulig å delta via f.eks. faks, brev eller e-post.

3. Trekking av vinnere

Bare personer som har gitt korrekt informasjon (for- og etternavn og telefonnummer kvalifiserer som deltakere i konkurransen. Dette er viktig for at vi skal kunne kontakte konkurrenter i tilfelle de får gevinst. Vinneren trekkes i løpet av de to første ukenee etter at konnkuransen er avsluttet. Vinneren blir kontaktet via telefon eller tekstmelding. Hvis en potensiell vinner ikke kan nås etter gjentatte forsøk, vil en slik potensiell vinner diskvalifiseres og Adams Matkasse forbeholder seg retten til å utpeke et nytt bidrag til vinneren der de samme reglene gjelder.

4. Konkurranse

Vinn Én (1) vinner vil vinne prisen som er oppgitt på konkurransens nettsted. Vinneren er ansvarlig for skatt eller forpliktelser knyttet til premien. Vinneren blir kontaktet på telefon og mottar deretter prisen via e-post. Prisene knyttet til produkter fra Adams Matkasse kan bare leveres til postnummerene som Adams Matkasse allerede leverer. Vi gjør derfor ingen unntak for å levere for eksempel en matkasse til et postnummer som er utenfor vårt leveringsområde. For å sjekke om vi leverer til postnummeret ditt, se neste side.

5. Eksklusivt

Adams Matkasse forbeholder seg retten til å forby eller utelukke en person fra å delta i konkurransen hvis vi vurderer at personen misbruker reglene. Slikt misbruk inkluderer blant annet å legge inn falske personopplysninger for å kunne delta flere ganger med annen informasjon. Misbruket gjelder også hvis en deltaker på noen måte forsøker å ødelegge eller manipulere konkurransens nettsted eller teknologi.

6. Samtykke til å behandle kundedata for markedsføringsformål Ved å delta i denne konkurransen samtykker du i at Adams Matkasse vil lagre og dele din kundeinformasjon i samsvar med vår eksisterende personvernpolicy. Ved å delta i konkurransen, samtykker du i at Adams Matkasse eller våre partnere vil kontakte deg på telefon med tilbud knyttet til Adams Matkasse.

7. Innvendings- og tilbakekallingsrett

Som deltaker har du muligheten til å trekke tilbake samtykke uten samtykke til behandling av kundedata. Da behandles databehandlingen for reklameformål uten forsinkelse.

8. Annet 

Adams Matkasse forbeholder seg retten til å avbryte eller endre konkurransen når som helst uten varsel.