Kom i julestemning med Adams julemiddager

Kom i julestemning med Adams julemiddager

Årets julemiddager er fylt med fabelaktige råvarer fra norske leverandører. De inneholder alt du trenger til en smakfull ribbe- eller pinnekjøttmiddag med familie og venner.
Pinnekjøttkassen bilde

Pinnekjøtt av ypperste kvalitet

Vi går nøye til verks når vi skal velge årets pinnekjøtt i Adams Matkasse. Vi tester alt pinnekjøttet etter alle kunstens regler. Smak, tekstur, utseende og balanse mellom kjøtt og fett bedømmes. I år er det Brødrene Ringstad som har fått æren av å levere pinnekjøttet, og det er ikke så rart. Kjøttet er mørt, kjøttrikt og av ypperste kvalitet. Med alt av tradisjonelt tilbehør, kan vi garantere deg en smakfull pinnekjøttmiddag. Lokalt, tradisjonsrikt og fantastisk godt.

Ribbekassen bilde

Prisbelønnet ribbe og tradisjonelt tilbehør

I ribbekassen får du Spesialitet-merket, saftig ribbe fra Prima Jæren. Du får tradisjonelle julepølser laget av medisterfarse fra Pers Kjøkken i Sandefjord, og grove medisterkaker fra Brødrene Ringstad. Mandelpoteter fra Bjertnæs & Hoel, og alt det andre klassiske og velsmakende tilbehøret du trenger til en perfekt julemiddag.

Kalkunkassen bilde

Alt til nyttårsfesten

I kalkunkassen får du alt du trenger til en fantastisk nyttårsmiddag. Homlagarden leverer økologisk kalkun av ypperste kvalitet, og vi er stolte av å kunne tilby en komplett kasse med et av årets beste måltider. Saftig stuffing, tradisjonell waldorfsalat, mandelpoteter, ovnsbakt rosenkål, og saus laget på kraft. Det er bare å la roen senke seg, og nyte. Kalkunkassen leveres 27. desember.

For å bestille Adams Julemiddager må du være registrert som kunde hos Adams Matkasse. Registrer deg som kunde eller logg inn for å lese mer og bestille din julemiddag