Adams julemiddager bilde

Kom i stemning med Adams julemiddager

Årets julemiddager er fylt med fabelaktige råvarer fra norske leverandører. De inneholder alt du trenger til en smakfull ribbe- eller pinnekjøttmiddag med familie og venner.

Saftig ribbe og tradisjonelt tilbehør

I ribbekassen får du saftig ribbe og grove medisterkaker fra Brødr. Ringstad. Du får tradisjonelle julepølser laget av medisterfarse fra Pers Kjøkken i Sandefjord, mandelpoteter fra Bjertnæs & Hoel, og alt det andre klassiske og velsmakende tilbehøret du trenger til en perfekt julemiddag.

Saftig ribbe

Pinnekjøtt av ypperste kvalitet

Vi går nøye til verks når vi skal velge årets pinnekjøtt i Adams Matkasse. Vi tester alt pinnekjøttet etter alle kunstens regler. Smak, tekstur, utseende og balanse mellom kjøtt og fett bedømmes. I år er det Brødrene Ringstad som har fått æren av å levere pinnekjøttet, og det er ikke så rart. Det urøkte kjøttet er mørt, kjøttrikt og av ypperste kvalitet. Med alt av tradisjonelt tilbehør, kan vi garantere deg en smakfull pinnekjøttmiddag. Lokalt, tradisjonsrikt og fantastisk godt.

Bilde pinnekjøtt

For å bestille Adams julemiddager må du være registrert som kunde hos Adams Matkasse. Registrer deg som kunde eller logg inn for å lese mer og bestille din julemiddag.