Spicy kylling med soya- og ingefærnudler, peanøtter og søt chilisaus
20-30
Laktosefri

Spicy kylling med soya- og ingefærnudler, peanøtter og søt chilisaus

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt

Soya- og ingefærnudler

nudler
Nudler (Egg, Hvete)
125 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½–1 pakke

Wokede grønnsaker

rød paprika
Rød paprika
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
grønnkål
Grønnkål
50 g

Spicy kylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
chiliflak
Chiliflak
½–1 pakke

Servering

lime
Lime
1 stk
søt chilisaus
Søt chilisaus
½–1 pakke
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 743 kcal
  • Fett 28 g
  • Karbohydrater 74 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Soya- og ingefærnudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken. Sil vannet fra de ferdigkokte nudlene og vend inn soya- og ingefærsausen. 
  2. Wokede grønnsaker: Skyll og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt løken i tynne båter.  
  3. Wokede grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok paprikaen, løken og grønnkålen i 2–3 minutter. Vend på grønnsakene hele tiden, og krydre med salt. Ha grønnsakene over på et fat.  
  4. Spicy kylling: Skjær kyllingen i mindre biter. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kyllingen under omrøring i 4–5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med chiliflakene og litt salt.   
  5. Servering: Kutt limen i båter. Bland sammen kyllingen og grønnsakene, og server med nudlene. Topp retten med limebåtene, den søte chilisausen og peanøttene.