Pannestekt gnocchi med aromasopp og grønne bønner, servert med ruccola- og mozzarellasalat
15-20
Vegetar

Pannestekt gnocchi med aromasopp og grønne bønner, servert med ruccola- og mozzarellasalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • smør

Gnocchi

gnocchi
Gnocchi (Gluten)
½–1 pakke

Aromasopp og grønne bønner

grønne bønner
Grønne bønner
150 g
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
aromasopp
Aromasopp
100 g

Ruccola- og mozzarellasalat

ruccola
Ruccola
50 g
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
fersk mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 376 kcal
  • Fett 15 g
  • Karbohydrater 41 g
  • Protein 19 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Tilbered gnocchien som anvist på pakken. 
  2. Aromasopp og grønne bønner: Skyll og kutt de grønne bønnene i to. Skrell og finhakk hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. 
  3. Aromasopp og grønne bønner, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og bønnene i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Ha blandingen over i en serveringsskål, og krydre med salt og pepper. 
  4. Pannestekt gnocchi: Sil vannet av den ferdigkokte gnocchien. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek gnocchien i 2 minutter, til den har fått litt farge. Krydre med salt og pepper.   
  5. Ruccola- og mozzarellasalat: Skyll ruccolaen og tomatene i kaldt vann. Tørk ruccolaen og kutt tomatene i to. Ha ruccolaen over i en salatbolle, riv mozzarellaen over ruccolaen med hendene, og topp med tomatene og litt olivenolje, salt og pepper.  
  6. Buon appetito!