Estragon- og hvitløksmarinerte kyllingspyd med agurk- og rødløkssalat, bulgur og yoghurtdressing
20-30

Estragon- og hvitløksmarinerte kyllingspyd med agurk- og rødløkssalat, bulgur og yoghurtdressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • sukker
  • olje
  • salt
  • pepper

Bulgur

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g

Salat

rødløk
Rødløk
½ stk
agurk
Agurk
½ stk
sitron
Sitron
½–1 stk
Sukker
½ ts

Yoghurtdressing

yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
sitruskrydder
Sitruskrydder (Sulfitt)
1 pakke

Kyllingspyd

kyllingspyd med estragon og hvitløk
Kyllingspyd med estragon og hvitløk
300 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 500 kcal
  • Fett 16 g
  • Karbohydrater 43 g
  • Protein 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ønsker kan du vende bulguren sammen med grønnsakene til en salat.

  1. Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken.
  2. Salat: Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll og kutt agurken i terninger. Ha løken i en serveringsbolle sammen med 1 ts sukker, litt salt og skvis over saften fra sitronen. La løken stå å trekke frem til servering. Vend inn agurken rett før servering.
  3. Yoghurtdressing: Ha yoghurten og sitruskrydderet i en skål, og smak til med pepper.
  4. Kyllingspyd: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 2 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
  5. God middag!