15-20
Indisk kyllingsuppe med krydrede kikerter og spinat, servert med rustikke multibrød og urtedressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- salt
- olje
Topping
Gulrot
1 stk
Gul løk
½–1 stk
Kikerter
½–1 pakke
Spinat
50 g
Kyllingkjøttdeig
150 g
Garam masala
½–1 pakke
Indisk kyllingsuppe
Indisk kyllingsuppe (Selleri, Melk, Laktose)
1 pakke
Brød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Tilbehør
Urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 736 kcal
- Fett 33 g
- Karbohydrater 75 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Garam masala-krydderet kan bli litt sterkt for de minste. Krydderet kan eventuelt serveres ved siden av, til de som ønsker litt ekstra kryddersmak.
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Topping: Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skrell og finhakk løken. Sil laken av kikertene, og skyll kikertene og spinaten i kaldt vann.
- Topping, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen og kikertene i 3–4 minutter. Tilsett løken og gulroten, og stek videre i 2–3 minutter. Smak til med garam masala-krydderet og litt salt (se tips). Vend inn spinaten når det gjenstår 30 sekunder av steketiden, så den faller litt sammen.
- Indisk kyllingsuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på lav varme under omrøring.
- Brød: Tilbered de rustikke multibrødene som anvist på pakken.
- Tilbehør: Server urtedressingen til retten.