Indisk kyllingsuppe med krydrede kikerter og spinat, servert med rustikke multibrød og urtedressing
15-20

Indisk kyllingsuppe med krydrede kikerter og spinat, servert med rustikke multibrød og urtedressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • salt
  • olje

Topping

gulrot
Gulrot
1 stk
gul løk
Gul løk
½–1 stk
kikerter
Kikerter
½–1 pakke
spinat
Spinat
50 g
kyllingkjøttdeig
Kyllingkjøttdeig
150 g
garam masala
Garam masala
½–1 pakke

Indisk kyllingsuppe

indisk kyllingsuppe
Indisk kyllingsuppe (Selleri, Melk, Laktose)
1 pakke

Brød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk

Tilbehør

urtedressing
Urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 736 kcal
  • Fett 33 g
  • Karbohydrater 75 g
  • Protein 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Garam masala-krydderet kan bli litt sterkt for de minste. Krydderet kan eventuelt serveres ved siden av, til de som ønsker litt ekstra kryddersmak.

  1. Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
  2. Topping: Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skrell og finhakk løken. Sil laken av kikertene, og skyll kikertene og spinaten i kaldt vann.
  3. Topping, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen og kikertene i 3–4 minutter. Tilsett løken og gulroten, og stek videre i 2–3 minutter. Smak til med garam masala-krydderet og litt salt (se tips). Vend inn spinaten når det gjenstår 30 sekunder av steketiden, så den faller litt sammen. 
  4. Indisk kyllingsuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på lav varme under omrøring.
  5. Brød: Tilbered de rustikke multibrødene som anvist på pakken.
  6. Tilbehør: Server urtedressingen til retten.