Seinuggets med ovnsbakte poteter, bbq-dip og nektarinsalat
15-20
Laktosefri

Seinuggets med ovnsbakte poteter, bbq-dip og nektarinsalat

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • fisk,
  • hvete

Basisvarer

  • olivenolje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Poteter og seinuggets

småpoteter
Småpoteter
300 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
½–1 pakke
sei nuggets
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g

Bbq-dip

lettmajones
Lettmajones (Egg)
1 pakke
bbq saus
Bbq saus
½–1 pakke

Nektarinsalat

nektarin
Nektarin
1 stk
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
sitron
Sitron
½ stk
Olivenolje
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 682 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 69 g
  • Protein 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
  2. Poteter og seinuggets: Skyll potetene og fordel dem utover den ene halvdelen av et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i omtrent 3 minutter.   
  3. Bbq-dip: Ha lettmajonesen i en skål, og smak til med bbq saus.  
  4. Poteter og seinuggets, fortsettelse: Ta potetene ut av ovnen, og vend inn persilladen. Fordel nuggetsene utover den andre halvdelen, og stek det hele i ovnen i 15 minutter. 
  5. Nektarinsalat: Skyll nektarinen, del den i to og fjern steinen. Kutt fruktkjøttet i tynne båter. Ha kålsalaten og nektarinen i en skål, og skvis over litt saft fra sitronen. Bland inn ½ ss olivenolje, litt salt og pepper. Kutt resten av sitronen i båter og server til retten.   
  6. God middag!