Indisk kikertgryte med kålsalat, nanbrød, cashewnøtter, koriander og yoghurt
15-20
Vegetar

Indisk kikertgryte med kålsalat, nanbrød, cashewnøtter, koriander og yoghurt

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • cashewnøtter,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Ris

basmatiris
Basmatiris
135 g

Indisk kikertgryte

indisk vegetargryte
Indisk vegetargryte (Melk, Laktose)
600 g
spinat
Spinat
50 g

Nanbrød

nanbrød
Nanbrød (Hvete, Rug)
½–1 pakke

Tilbehør

koriander
Koriander
1 bunt
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
½–1 pakke
cashewnøtter
Cashewnøtter (Cashewnøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 988 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 138 g
  • Protein 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For å fremheve cashewnøttenes gode smaker kan du også riste dem i en tørr stekepanne på middels varme.

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.  
  2. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Indisk kikertgryte: Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke i 8–10 minutter. Skyll spinaten, og vend den inn i gryten rett før servering. 
  4. Nanbrød: Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
  5. Tilbehør: Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Bland korianderen og halvparten av yoghurten, og smak til med litt salt og pepper. Ha kålsalaten i en bolle og vend inn resten av yoghurten, salt og pepper. Topp retten med korianderyoghurten og cashewnøttene (se tips), og server kålsalaten ved siden av. 
  6. God middag!