Ragu på mørkokt høyrygg av storfe med mezze maniche, paprika, spinat og grana padano
20-30
Laktosefri

Ragu på mørkokt høyrygg av storfe med mezze maniche, paprika, spinat og grana padano

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Mezze maniche

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
Smør (Melk)
1 ss

Ragu på okse høyrygg

gul løk
Gul løk
1 stk
spinat
Spinat
50 g
tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
oksebuljong
Oksebuljong
1 pakke
mørkokt høyrygg av storfe
Mørkokt høyrygg av storfe
250 g
Vann
1 dl

Pannestekt paprika

rød paprika
Rød paprika
1 stk

Tilbehør

tomat
Tomat
1 stk
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 714 kcal
  • Fett 21 g
  • Karbohydrater 85 g
  • Protein 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Mezze maniche: Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
  2. Ragu på okse høyrygg: Skrell og grovhakk løken, og skyll spinaten. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter. 
  3. Ragu på okse høyrygg, fortsettelse: Tilsett oksebuljongen, kjøttet, kraften fra pakken og 1 dl vann i kjelen. Kok det hele i omtrent 10 minutter, eller til væsken er godt kokt inn. Riv kjøttet i mindre biter med to gafler, og smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering. 
  4. Pannestekt paprika: Skyll og rens paprikaen, og kutt den i grove terninger. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen i 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper. 
  5. Mezze maniche, fortsettelse: Sil vannet av pastaen, og vend inn 1 ss smør. 
  6. Tilbehør: Finriv Grana Padano-osten. Server pastaen og raguen, og topp retten med paprikaen, tomaten og den revne osten.