Alt-i-ett biff stroganoff med pasta
20-30

Alt-i-ett biff stroganoff med pasta

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje

Alt-i-ett biff stroganoff

aromasopp
Aromasopp
100 g
gul løk
Gul løk
½ stk
rød paprika
Rød paprika
½ stk
marinerte biffstrimler
Marinerte biffstrimler
250 g
tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
oksebuljong
Oksebuljong
1 pakke
paprikakrydder
Paprikakrydder
1 pakke
pasta
Pasta (Hvete)
200 g
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Vann
5 dl
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 791 kcal
  • Fett 30 g
  • Karbohydrater 87 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Alt-i-ett biff stroganoff, forberedelse: Rens soppen for eventuelle jordrester og del de i fire. Skrell løken og skyll og rens paprikaen. Kutt løken og paprikaen i grove biter.
  2. Alt-i-ett biff stroganoff: Varm opp en gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene og biffstrimlene i 4–5 minutter, til det er gyllent. Rør inn tomatpuréen, buljongen og halve pakken med paprikakrydder. Tilsett 5 dl vann og den ukokte pastaen, og rør om.
  3. Alt-i-ett biff stroganoff, fortsettelse: Kok opp, og la det hele småkoke under lokk på lav varme i 15–18 minutter, eller til pastaen er gjennomkokt, og det meste av væsken har kokt inn. Rør et par ganger i gryten underveis, så det ikke setter seg fast i bunnen. Vend inn crème fraîchen mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.
  4. Vel bekomme!