Fiskekaker med krydderstekte poteter og råkost med pære servert med remulade
15-20
Glutenfri

Fiskekaker med krydderstekte poteter og råkost med pære servert med remulade

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • salt
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • olivenolje

Krydderstekte poteter

småpoteter
Småpoteter
300 g
sitruskrydder
Sitruskrydder (Sulfitt)
1 pakke

Fiskekaker

fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g

Råkost med pære

spinat
Spinat
50 g
dill
Dill
1 bunt
pære
Pære
1 stk
råkostmiks
Råkostmiks
150 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Sukker
1 ts

Servering

remulade
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 669 kcal
  • Fett 39 g
  • Karbohydrater 54 g
  • Protein 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spinaten kan stekes sammen med potetene de siste 5 minuttene av steketiden. Fiskekakene kan også stekes i ovnen på brettet med potetene.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Krydderstekte poteter: Skyll potetene og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn sitruskrydderet og litt olje, og stek potetene i ovnen i omtrent 15 minutter. 
  3. Fiskekaker: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
  4. Råkost med pære: Skyll spinaten, dillen og pæren. Grovhakk dillen og kutt pæren i tynne skiver. Bland sammen 1 ss eddik, 1 ts sukker og litt olivenolje i en bolle. Vend inn spinaten, dillen, pæreskivene og råkostmiksen. Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper. 
  5. Servering: Server remuladen til retten. God middag!