Krydret sous vide-kylling med bulgur og stekte grønnsaker servert med yoghurtdressing
15-20

Krydret sous vide-kylling med bulgur og stekte grønnsaker servert med yoghurtdressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • smør
  • pepper

Bulgur

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke

Sous vide-kylling

sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Vann
1 dl

Stekte grønnsaker

rød paprika
Rød paprika
½–1 stk
squash
Squash
½–1 stk
gul løk
Gul løk
½–1 stk

Yoghurtdressing

yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
½–1 pakke
persillade
Persillade (Sulfitt)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 416 kcal
  • Fett 8 g
  • Karbohydrater 44 g
  • Protein 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server sjyen fra den stekte kyllingen til retten for enda mer smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken.  
  3. Sous vide-kylling: Fordel kyllingen i en ildfast form og tilsett 1 dl vann. Stek kyllingen i ovnen i omtrent 15 minutter, til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering. 
  4. Stekte grønnsaker: Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell løken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter og krydre med salt og pepper.  
  5. Bulgur, fortsettelse: Sil vannet av den ferdigkokte bulguren og tilsett grønnsaksbuljongen og litt smør. Bland de stekte grønnsakene og bulguren sammen i en stor skål.
  6. Yoghurtdressing: Bland yoghurten og persilladen i en liten skål og server dressingen til retten.