Lun pastasalat med kryddersmør, servert med urtestekt kylling, apargesbønner og lime
20-30

Lun pastasalat med kryddersmør, servert med urtestekt kylling, apargesbønner og lime

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Krydderstekt kylling

gul løk
Gul løk
1 stk
utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke

Pastasalat

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
grønne bønner
Grønne bønner
150 g
kryddersmør
Kryddersmør (Melk, Laktose)
½–1 pakke
spinat
Spinat
50 g
lime
Lime
½ stk

Tilbehør

lime
Lime
½ stk
tomat
Tomat
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 873 kcal
  • Fett 39 g
  • Karbohydrater 81 g
  • Protein 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett gjerne 3 ss vann i stekepannen når kyllingen og løken er ferdigstekt, for å lage en stekesjy.

  1. Krydderstekt kylling: Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak.   
  2. Pastasalat: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt bort endene på bønnene og del dem i to. La bønnene koke med pastaen de 2 siste minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet, og bland inn kryddersmøret og spinaten. Varm forsiktig opp, og smak til med salt, pepper og saft fra halve limen.    
  3. Krydderstekt kylling, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og løken i omtrent 3–4 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Krydre kyllingen og løken med persilladen, salt og pepper. 
  4. Tilbehør: Kutt resten av limen i båter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Topp retten med tomatterningene, og server limebåtene til. Håper det smaker!