20-30
Lun pastasalat med kryddersmør, servert med urtestekt kylling, apargesbønner og lime
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Krydderstekt kylling
Gul løk
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Pastasalat
Pasta (Hvete)
200 g
Grønne bønner
150 g
Kryddersmør (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Spinat
50 g
Lime
½ stk
Tilbehør
Lime
½ stk
Tomat
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 873 kcal
- Fett 39 g
- Karbohydrater 81 g
- Protein 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett gjerne 3 ss vann i stekepannen når kyllingen og løken er ferdigstekt, for å lage en stekesjy.
- Krydderstekt kylling: Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak.
- Pastasalat: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt bort endene på bønnene og del dem i to. La bønnene koke med pastaen de 2 siste minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet, og bland inn kryddersmøret og spinaten. Varm forsiktig opp, og smak til med salt, pepper og saft fra halve limen.
- Krydderstekt kylling, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og løken i omtrent 3–4 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Krydre kyllingen og løken med persilladen, salt og pepper.
- Tilbehør: Kutt resten av limen i båter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Topp retten med tomatterningene, og server limebåtene til. Håper det smaker!