Asiatisk pulled pork med pak choy, syltede gulrøtter og sesamfrø
25-35
Laktosefri

Asiatisk pulled pork med pak choy, syltede gulrøtter og sesamfrø

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • vann
  • sukker
  • eplesider-/hvitvinseddik

Fullkornsris

fullkornsris
Fullkornsris
135 g

Asiatisk pulled pork

rødløk
Rødløk
1 stk
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Sous vide svinebog med jalapeno
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
pak choy
Pak choy
1 stk
kinesisk wok- og dippsaus
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss
Vann
½ dl

Syltede gulrøtter

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
Vann
1 dl
Sukker
2 ss
Eplesider-/hvitvinseddik
½ dl

Topping

sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 727 kcal
  • Fett 30 g
  • Karbohydrater 81 g
  • Protein 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hell eventuelle rester av gulrøttene og syltelaken over i en lufttett beholder, og oppbevar dem i kjøleskapet. Der holder de seg fint i en ukes tid.

  1. Fullkornsris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
  2. Asiatisk pulled pork: Skrell og kutt rødløken i båter. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i blandingen med den finkuttede ingefæren, løken, kjøttet, kraften fra pakken og ½ dl vann. Rør om og ha på lokk. La det småkoke i omtrent 15 minutter.
  3. Syltede gulrøtter: Ha 1 dl vann, 2 ss sukker og ½ dl eddik i en kjele, og kok opp. Skrell og kutt gulrøttene i tynne skiver på skrå. Ta kjelen bort fra platen og legg gulrøttene i syltelaken.
  4. Asiatisk pulled pork, fortsettelse: Skyll og kutt pak choyen i tynne skiver. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler, og tilsett pak choyen, den kinesiske wok- og dipsausen og 1 ss soyasaus. Rør om, og la det hele småkoke i omtrent 5 minutter. 
  5. Topping: Topp retten med sesamfrøene.