Rask pasta bolognese med cherrytomatsalat, ruccola og lagret ost
15-20

Rask pasta bolognese med cherrytomatsalat, ruccola og lagret ost

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • vann

Mezze Maniche

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Bolognesesaus

bolognesesaus
Bolognesesaus (Selleri)
600 g
grønne erter
Grønne erter
125 g
Vann
½ dl

Cherrytomatsalat

ruccola
Ruccola
50 g
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke

Til servering

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
chiliflak
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 881 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 107 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skyll løkskivene i kaldt vann hvis dere ønsker en mildere smak, eller server de ved siden av.

  1. Mezze Maniche: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Bolognesesaus: Hell bolognesesausen over i en vid kjele og skyll ut pakken med ½ dl vann. Ha i ertene og kok over lav varme frem til servering. Rør i kjelen av og til så det ikke brenner seg i bunnen.
  3. Cherrytomatsalat: Skyll og tørk ruccolaen og tomatene. Del tomatene i to. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha tomatene, ruccolaen og løkskivene i en bolle og vend inn balsamicovinaigretten. 
  4. Servering: Sil av vannet fra den ferdigkokte pastaen og vend den sammen med bolognesesausen. Fordel pastaen i skåler og dryss over den revne osten og chiliflak etter eget ønske. Topp retten med tomatsalaten.