15-20
Laktosefri
Rask Cæsarsalat med seinuggets, ovnsbakte timianpoteter og grana padano
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
Ovnsbakte timianpoteter og seinuggets
Kokte timian- og hvitløkspoteter (Sulfitt)
350 g
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g
Cæsarsalat
Sjalottløk
½–1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
½–1 pakke
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 728 kcal
- Fett 39 g
- Karbohydrater 59 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek tomatbåtene i en stekepanne i litt olje for ekstra smak.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Ovnsbakte timianpoteter og seinuggets: Fordel potetene på den ene siden av et stekebrett med bakepapir og ha seinuggetsene på den andre siden. Stek potetene og nuggetsene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til det er gjennomvarmet.
- Cæsarsalat: Skrell sjalottløken, og kutt den i skiver. Del hjertesalaten i to, og skyll dem godt. Riv salatbladene fra hverandre, og ha dem i en salatbolle. Skyll og del tomaten i båter. Vend inn cæsardressingen, og fordel salaten på tallerkener.
- Cæsarsalat, fortsettelse: Fordel løkskivene, tomatbåtene, potetene og nuggetsene oppå salaten, og riv Grana Padano-osten over.
- God middag!