Rask Cæsarsalat med seinuggets, ovnsbakte timianpoteter og grana padano
15-20
Laktosefri

Rask Cæsarsalat med seinuggets, ovnsbakte timianpoteter og grana padano

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakte timianpoteter og seinuggets

kokte timian- og hvitløkspoteter
Kokte timian- og hvitløkspoteter (Sulfitt)
350 g
sei nuggets
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g

Cæsarsalat

sjalottløk
Sjalottløk
½–1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
½–1 pakke
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 728 kcal
  • Fett 39 g
  • Karbohydrater 59 g
  • Protein 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek tomatbåtene i en stekepanne i litt olje for ekstra smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
  2. Ovnsbakte timianpoteter og seinuggets: Fordel potetene på den ene siden av et stekebrett med bakepapir og ha seinuggetsene på den andre siden. Stek potetene og nuggetsene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til det er gjennomvarmet.    
  3. Cæsarsalat: Skrell sjalottløken, og kutt den i skiver. Del hjertesalaten i to, og skyll dem godt. Riv salatbladene fra hverandre, og ha dem i en salatbolle. Skyll og del tomaten i båter. Vend inn cæsardressingen, og fordel salaten på tallerkener.   
  4. Cæsarsalat, fortsettelse: Fordel løkskivene, tomatbåtene, potetene og nuggetsene oppå salaten, og riv Grana Padano-osten over.          
  5. God middag!