Kylling i mango- og karrisaus med peanøtter, lime og ris
30-40
Laktosefri
Glutenfri

Kylling i mango- og karrisaus med peanøtter, lime og ris

Ingredienser

Allergener
  • Nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • vann

Kylling i mango- og karrisaus

rødløk
Rødløk
1 stk
brokkoli
Brokkoli
1 stk
maisstivelse
Maisstivelse
½ pakke
karri
Karri
½ pakke
hønsebuljong
Hønsebuljong
½ pakke
chiliflak
Chiliflak
½–1 pakke
mangochutney
Mangochutney
1 glass
kokoskrem
Kokoskrem
1 pakke
utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Soyasaus (Soya)
1 ss
Vann
1 dl

Basmatiris

basmatiris
Basmatiris
135 g

Tilbehør

lime
Lime
1 stk
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 921 kcal
  • Fett 37 g
  • Karbohydrater 98 g
  • Protein 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
  2. Kylling i mango- og karrisaus: Skrell og kutt rødløken i terninger. Kutt brokkolien i mindre buketter.
  3. Kylling i mango- og karrisaus, fortsettelse: Visp godt sammen 1 ss soyasaus, maisstivelsen, karrien, hønsebuljongen, ønsket mengde av chiliflakene, kokoskremen, mangochutneyen og 1 dl vann i en skål. Ha grønnsakene og kyllingen i en ildfast form, og hell over sausen. Trykk brokkolien litt ned i sausen. Stek det hele i ovnen i omtrent 25 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.  
  4. Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
  5. Tilbehør: Kutt limen i båter. Topp retten med limesaften og peanøttene.