Hoisinbakt laks med ris, wokkede grønnsaker og spicy kålsalat
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinbakt laks med ris, wokkede grønnsaker og spicy kålsalat

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • olje
  • salt
  • pepper

Ris

jasminris
Jasminris
135 g

Hoisinbakt laks

laksefilet
Laksefilet (Fisk)
270 g
hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
½–1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss

Wokkede gulrøtter

gulrøtter
Gulrøtter
400 g

Kålsalat

strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½–1 pakke
chiliflak
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 857 kcal
  • Fett 44 g
  • Karbohydrater 78 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bak grønnsakene med fisken i ovnen. Vend inn soya- og hoisinsausen med grønnsakene og bak dem først i 10 minutter ved 200 grader. Legg så fisken oppå grønnsakene og bak videre i omtrent 8 minutter, eller til fisken flaker seg.

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
  2. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Hoisinbakt laks: Legg fisken i en ildfast form, og smør hoisinsausen over fiskestykkene. Ha 1 ss soyasaus i formen. Stek fisken i ovnen i 8-10 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
  4. Wokkede gulrøtter: Skrell og kutt gulrøttene i fire på langs. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek gulrøttene i omtrent 3 minutter, til de har fått en stekeskorpe. Krydre med litt salt og pepper. 
  5. Kålsalat: Bland kålsalaten sammen med chilimajonesen, og smak til med litt salt og pepper, og ønsket mengde av chiliflakene.