Rask Cæsarsalat med seinuggets, ovnsbakte delikatessepoteter og grana padano
15-20
Laktosefri

Rask Cæsarsalat med seinuggets, ovnsbakte delikatessepoteter og grana padano

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Ovnsbakte poteter og seinuggets

delikatessepoteter
Delikatessepoteter
300 g
sei nuggets
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g

Cæsarsalat

sjalottløk
Sjalottløk
½–1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
½–1 pakke
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 670 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 54 g
  • Protein 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek tomatbåtene i en stekepanne i litt olje for ekstra smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.  
  2. Ovnsbakte poteter og seinuggets: Del potetene i to og fordel dem på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper. Ha seinuggetsene på den andre siden av brettet. Stek det hele i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til potetene er møre og nuggetsene er gjennomvarme.       
  3. Cæsarsalat: Skrell og kutt løken i skiver. Del hjertesalaten i to på langs, og skyll den godt. Riv salatbladene i mindre biter, og ha dem i en salatbolle. Skyll og del tomaten i båter. Ha løken, salaten og tomaten i en bolle og vend inn cæsardressingen. Fordel salaten på tallerkener.     
  4. Cæsarsalat, fortsettelse: Fordel løkskivene, tomatbåtene, potetene og nuggetsene oppå salaten, og riv Grana Padano-osten over.          
  5. God middag!