Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, gulrøtter, ertestuing og rørte tyttebær

Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, gulrøtter, ertestuing og rørte tyttebær

4.24 (1612)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Gulrøtter
2 stk
Poteter
350 g
Ertestuing
350 g
(Melk, Laktose)
Grove karbonader m/løk
360 g
(Melk, Laktose)
Brun saus
200 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 926 kcal
  • Fett: 45 g
  • Karbohydrater: 91 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm posen med ertestuingen i vannet med potetene.

 Skrell gulrøttene hvis du vil, og del dem i mindre biter. Del potetene i to. Kok potetene og gulrøttene i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.  
 Ha posen med ertestuingen i en kjele med vann, og kok den i omtrent 10 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett den brune sausen, og gi det hele et oppkok. 
Server tyttebærene til retten. 
Vel bekomme!