Bbq glasert svineknoke med fransk potetsalat og maiscoleslaw
20-30
Laktosefri
Glutenfri

Bbq glasert svineknoke med fransk potetsalat og maiscoleslaw

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep

Basisvarer

  • eplesider- eller hvitvinseddik
  • salt
  • pepper

Fransk potetsalat

poteter
Poteter
350 g
ruccola
Ruccola
50 g
sennepsvinaigrette
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
1 pakke
rødløk
Rødløk
½ stk

Bbq glasert svineknoke

svineknoke
Svineknoke
2 stk
barbecuesaus
Barbecuesaus
1 pakke

Maiscoleslaw

maiskorn
Maiskorn
1 pakke
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
200 g
aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
Eplesider- eller hvitvinseddik
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 798 kcal
  • Fett 51 g
  • Karbohydrater 54 g
  • Protein 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm svineknokene på grillen over direkte varme under lokk i omtrent 10 minutter, og etterstek over indirekte varme i 5 minutter. Snu knokene av og til og pensle dem med barbecuesausen mot slutten av grillingen.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Fransk potetsalat: Del potetene i fire, og kok dem i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter. Legg ruccolaen i kaldt vann. 
  3. Bbq glasert svineknoke: Ha svineknokene og kraften fra pakkene i en ildfast form. Varm knokene i ovnen i 15 minutter. Ta ut knokene og gni dem inn med barbecuesausen. Stek dem videre i ovnen i omtrent 5 minutter.  
  4. Maiscoleslaw: Hell laken av maisen. Ha kålsalaten og maisen i en stor skål. Vend inn aiolien og ½ ss eddik, og krydre med salt og pepper.  
  5. Fransk potetsalat, fortsettelse: Sil vannet fra de ferdigkokte potetene. Rist vannet fra ruccolaen og tørk den lett. Skrell og finhakk rødløken. Vend inn rødløken, ruccolaen og sennepsvinaigretten sammen med potetene og krydre med salt og pepper.      
  6. God middag!