15-20
Laktosefri
Rask pasta bolognese med tomat- og ruccolasalat, pinjekjerner og Grana Padano
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- vann
- salt
- pepper
Linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Bolognesesaus
Bolognesesaus (Selleri)
600 g
Basilikum og oregano
1 pose
Vann
½ dl
Tomat- og ruccolasalat
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Pinjekjerner
1 pakke
Tilbehør
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 736 kcal
- Fett 20 g
- Karbohydrater 100 g
- Protein 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i et par minutter for ekstra god smak.
- Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Bolognesesaus: Hell bolognesesausen og ½ dl vann over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med basilikum- og oreganokrydderet, salt og pepper.
- Tomat- og ruccolasalat: Skyll og tørk ruccolaen. Kutt tomaten i terninger. Bland ruccolaen, tomatterningene og pinjekjernene i en salatbolle.
- Tilbehør: Riv over Grana Padano-osten, og topp med grovkvernet pepper.