Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta casarecce og grønn salat
15-20
Laktosefri

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta casarecce og grønn salat

Ingredienser

Allergener
  • Hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olivenolje
  • salt
  • pepper
  • sukker

Pasta casarecce

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Gratinerte kjøttboller

moste tomater
Moste tomater
350 ml
basilikum og oregano
Basilikum og oregano
1 pakke
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
salsicciadeig
Salsicciadeig
300 g
revet ost
Revet ost (Melk)
100 g

Salat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 910 kcal
  • Fett 37 g
  • Karbohydrater 86 g
  • Protein 58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med fersk basilikum for ekstra god smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  3. Gratinerte kjøttboller: Ha de moste tomatene, basilikum- og oreganokrydderet og hønsebuljongen i en kjele. Kok opp, og smak til med salt, pepper og sukker.
  4. Gratinerte kjøttboller, fortsettelse: Ha kaldt vann på hendene, og form små kjøttboller av kjøttdeigen. Fordel kjøttbollene i en ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp med den revne mozzarellaen. Stek kjøttbollene midt i ovnen i 15 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme, og osten er gyllen.
  5. Salat: Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper.
  6. Vel bekomme!