Sous vide-kyllingfilet og bulgursalat med ruccola, nektarin og sennepsvinaigrette
15-20
Laktosefri

Sous vide-kyllingfilet og bulgursalat med ruccola, nektarin og sennepsvinaigrette

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • sennep,
  • hvete

Basisvarer

  • olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Kyllingfilet

sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g

Bulgursalat

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
nektarin
Nektarin
1 stk
agurk
Agurk
½ stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
ruccola
Ruccola
50 g

Vinaigrette

sennepsvinaigrette
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
1 pakke
sitron
Sitron
1 stk
Olivenolje
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 514 kcal
  • Fett 20 g
  • Karbohydrater 44 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker å forenkle tilberedningen så kan kyllingen kuttes i terninger og vendes kald inn i salaten.

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
  2. Kyllingfilet: Ha kyllingen og sjyen fra pakken i en ildfast form (se tips), og stek den i ovnen i 10–15 minutter, eller til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering.  
  3. Bulgursalat: Tilbered bulguren som anvist på pakken.  
  4. Vinaigrette: Bland sammen sennepsvinaigretten, saften fra sitronen og ½ ss olivenolje i en liten skål. 
  5. Bulgursalat, fortsettelse: Skyll og kutt nektarinene og agurken i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Skyll og tørk ruccolaen. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål og bland inn vinaigretten og den ferdigkokte bulguren. Topp med kyllingen og sjyen. Vel bekomme!