Pastasalat med kylling, tomat og cæsardressing, toppet med urtekrutonger
15-20
Laktosefri

Pastasalat med kylling, tomat og cæsardressing, toppet med urtekrutonger

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Pasta penne

pasta
Pasta (Hvete)
100–200 g

Grønnsaker

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
tomat
Tomat
1 stk

Stekt kylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
urtemiks
Urtemiks
1 pakke

Tilbehør

krutonger
Krutonger (Hvete)
40 g
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 841 kcal
  • Fett 42 g
  • Karbohydrater 67 g
  • Protein 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For ekstra god smak på kyllingen kan du tilsette 1 ss smør og litt finhakket hvitløk mot slutten av steketiden.

  1. Pasta penne: Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.
  2. Grønnsaker: Skyll og tørk salaten, og riv bladene i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger.
  3. Stekt kylling: Del kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i stekepannen og gjør kyllingen saftig. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, litt salt og pepper (se tips).
  4. Pastasalat: Ha salaten i en serveringsbolle sammen med pastaen og tomaten. Fordel kyllingen, krutongene og Grana Padano-osten over. Server cæsardressingen til retten.