30-40
Pannestekt laksefilet med selleri- og epleslaw og bulgursalat med tranebær
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- hvete,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Bulgursalat
Bulgur (Hvete)
125 g
Ruccola
50 g
Tranebær
1 pakke
Sitron
1 stk
Selleri- og epleslaw
Grønt eple
1 stk
Sellerirot (Selleri)
150–300 g
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
75–150 g
Pannestekt laksefilet
Laksefilet (Fisk)
270 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 613 kcal
- Fett 27 g
- Karbohydrater 54 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Bulgursalat: Tilbered bulguren som anvist på pakken.
- Selleri- og epleslaw: Skyll og kutt eplet i terninger. Skrell og kutt selleriroten i strimler, eller grovriv den på et rivjern. Bland eplet, selleriroten og yoghurten i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
- Bulgursalat, fortsettelse: Skyll og tørk ruccolaen. Ha den ferdigkokte bulguren, ruccolaen og tranebærene i en serveringsskål. Bland inn saften fra sitronen, og krydre med salt og pepper.
- Pannestekt laksefilet: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, eller til den nesten er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
- Håper det smaker!