Kyllingsalat med sprøstekt chorizo, asparges og hjemmelaget avokadodressing
25-30

Kyllingsalat med sprøstekt chorizo, asparges og hjemmelaget avokadodressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • sennep,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper

chorizo
Chorizo
1 pakke
asparges
Asparges
1 bunt
avokado
Avokado
1 stk
yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
1,5 dl
dijonsennep
Dijonsennep (Sulfitt, Sennep)
1 ts
sitron
Sitron
1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 pakke
agurk
Agurk
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
mais
Mais
1 pakke
salatkylling
Salatkylling
1 pakke
fetaost
Fetaost (Melk, Laktose)
1 pakke
Salt
Pepper
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en spennende vri på salaten kan du tilsette bringebær eller jordbær.

  1. Varm opp en tørr stekepanne, og stek chorizoen til den er sprø. Legg chorizoen til side på en tallerken.
  2. Sett en liten kjele med lettsaltet vann på kok. Fjern nederste del av aspargesene og kutt dem i biter. Kok aspargesbitene i ca. 2 minutter. Avkjøl aspargesene i kaldt vann når de er ferdigkokte.
  3. Avokadodressing: Kutt avokadoen i to, fjern stenen, og skrap ut avokadokjøttet med en skje. Mos avokadokjøttet sammen med yoghurten, og smak til med sennepen, saft fra sitronen, salt og pepper. Ønsker du en tynnere konsistens på dressingen kan du spe på med litt vann.
  4. Kutt enden av salaten, skyll bladene i kaldt vann, og del salatbladene i grove biter. Kutt agurken og rødløken i skiver, og kutt cherrytomatene i to. Sil laken av maisen. Bland salaten, agurken, maisen, rødløken, cherrytomatene, aspargesen og kyllingen sammen i en salatbolle, og topp med chorizoen og fetaosten.