Klassisk kjøttsaus servert med grana padano og revet søtpotet, squash og spisskål
25-35

Klassisk kjøttsaus servert med grana padano og revet søtpotet, squash og spisskål

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

kinesisk hvitløk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
gul løk
Gul løk
1 stk
stangselleri
Stangselleri (Selleri)
1/3 pakke
gulrøtter
Gulrøtter
200 g
kjøttdeig
Kjøttdeig
500 g
basilikum og oregano
Basilikum og oregano
1 pose
hakkede tomater
Hakkede tomater
1 boks
Tomatpuré
2 ss
søtpotet
Søtpotet
1 stk
squash
Squash
2 stk
rød spisskål
Rød spisskål
1 stk
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er barna skeptiske til grønnsaker? Bland inn litt fullkornspasta med grønnsakene.

  1. Skrell og finhakk hvitløken. Kutt løken, stangsellerien og gulrøttene i biter.
  2. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken og hvitløken til løken er blank. Tilsett gulrøttene og stangsellerien, og stek videre i et par minutter. Ha i kjøttdeigen og basilikum- og oreganokrydderet, og stek videre til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett de hakkede tomatene og tomatpuréen, og la det hele småkoke i ca. 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
  3. Skrell søtpoteten. Riv søtpoteten og squashen på et rivjern. Kutt kålen i tynne strimler. Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og stek grønnsakene i et par minutter. Smak til med salt og pepper.
  4. Finriv grana padano-osten på et rivjern, og strø osten over retten ved servering.