25-35
Klassisk kjøttsaus servert med grana padano og revet søtpotet, squash og spisskål
Ingredienser
4 pers
Allergener
- Egg,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Gul løk
1 stk
Stangselleri (Selleri)
1/3 pakke
Gulrøtter
200 g
Kjøttdeig
500 g
Basilikum og oregano
1 pose
Hakkede tomater
1 boks
Tomatpuré
2 ss
Søtpotet
1 stk
Squash
2 stk
Rød spisskål
1 stk
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Er barna skeptiske til grønnsaker? Bland inn litt fullkornspasta med grønnsakene.
- Skrell og finhakk hvitløken. Kutt løken, stangsellerien og gulrøttene i biter.
- Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken og hvitløken til løken er blank. Tilsett gulrøttene og stangsellerien, og stek videre i et par minutter. Ha i kjøttdeigen og basilikum- og oreganokrydderet, og stek videre til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett de hakkede tomatene og tomatpuréen, og la det hele småkoke i ca. 10 minutter, eller til resten av retten er klar.
- Skrell søtpoteten. Riv søtpoteten og squashen på et rivjern. Kutt kålen i tynne strimler. Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og stek grønnsakene i et par minutter. Smak til med salt og pepper.
- Finriv grana padano-osten på et rivjern, og strø osten over retten ved servering.