Chorizo-paella med spinat, fiskekaker, paprika og sitron
20-30
Glutenfri

Chorizo-paella med spinat, fiskekaker, paprika og sitron

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Chorizo-paella med spinat

gul løk
Gul løk
1 stk
spinat
Spinat
50 g
chorizo
Chorizo
50 g
tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
risottoris
Risottoris
150 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
½ pakke
sitron
Sitron
½ stk
Vann
4 dl

Fiskekaker, paprika og sitron

rød paprika
Rød paprika
1 stk
fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g
sitron
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 722 kcal
  • Fett 25 g
  • Karbohydrater 89 g
  • Protein 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en enklere fremgangsmåte kan du også steke fiskekakene, paprikaen og sitronen i ovnen på 220 grader i 12–15 minutter.

  1. Chorizo-paella med spinat: Skrell og kutt løken i terninger. Skyll og tørk spinaten. Kutt chorizoen i strimler. Varm opp en kjele til høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, chorizoen og tomatpureén i omtrent 2 minutter, og tilsett risen, buljongen og 4 dl vann. Rør det hele godt sammen og kok det under lokk i omtrent 15 minutter, eller til risen er ferdig.  
  2. Fiskekaker, paprika og sitron: Skyll og rens paprikaen, og del den i brede strimler. Pensle paprikaen og fiskekakene med litt olje. Varm opp en grillpanne (se tips) eller stekepanne til høy varme, og grill fiskekakene og paprikaen i omtrent 3 minutter på hver side,  til de er gjennomvarme og har fått litt farge. Kutt sitronen i båter.  
  3. Chorizo-paella med spinat, fortsettelse: Ha litt mer vann i risen hvis det trengs. Smak til med salt, pepper og saften fra omtrent halve sitronen. Vend inn spinaten omtrent 2 minutter før servering. 
  4. Servering: Server paellaen med fiskekakene og sitronbåtene.