20-30
Glutenfri
Gratinerte fiskekaker med brokkoli og pestopoteter, aioli og spinatsalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- bakepapir (kan sløyfes)
Pestopoteter
Poteter
350 g
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke
Gratinerte fiskekaker med brokkoli
Brokkoli
½ stk
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Spinatsalat
Spinat
50 g
Tomat
1 stk
Sitron
½ stk
Til servering
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 754 kcal
- Fett 46 g
- Karbohydrater 50 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Pestopoteter: Skyll potetene og del dem i to. Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er møre.
- Gratinerte fiskekaker med brokkoli: Del brokkolien i mindre buketter. Skrell stilken, og del den i staver. Fordel brokkolien utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt. Fordel fiskekakene innimellom brokkolien, og dryss over den revne osten. Gratiner fiskekakene og brokkolien i ovnen i omtrent 10 minutter.
- Spinatsalat: Skyll spinaten og tomaten. Kutt tomaten i mindre biter. Ha tomatbitene og spinaten i en bolle, og skvis over saften fra halve sitronen.
- Pestopoteter, fortsettelse: Sil vannet fra potetene, og la dem dampe seg tørre i 1 minutt. Vend inn pestoen.
- Til servering: Server aiolien til retten.