Gratinerte fiskekaker med brokkoli og pestopoteter, aioli og spinatsalat
20-30
Glutenfri

Gratinerte fiskekaker med brokkoli og pestopoteter, aioli og spinatsalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • bakepapir (kan sløyfes)

Pestopoteter

poteter
Poteter
350 g
basilikumpesto
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke

Gratinerte fiskekaker med brokkoli

brokkoli
Brokkoli
½ stk
fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke

Spinatsalat

spinat
Spinat
50 g
tomat
Tomat
1 stk
sitron
Sitron
½ stk

Til servering

aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 754 kcal
  • Fett 46 g
  • Karbohydrater 50 g
  • Protein 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Pestopoteter: Skyll potetene og del dem i to. Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er møre.   
  3. Gratinerte fiskekaker med brokkoli: Del brokkolien i mindre buketter. Skrell stilken, og del den i staver. Fordel brokkolien utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt. Fordel fiskekakene innimellom brokkolien, og dryss over den revne osten. Gratiner fiskekakene og brokkolien i ovnen i omtrent 10 minutter.   
  4. Spinatsalat: Skyll spinaten og tomaten. Kutt tomaten i mindre biter. Ha tomatbitene og spinaten i en bolle, og skvis over saften fra halve sitronen.  
  5. Pestopoteter, fortsettelse: Sil vannet fra potetene, og la dem dampe seg tørre i 1 minutt. Vend inn pestoen. 
  6. Til servering: Server aiolien til retten.