15-20
Rask indisk kyllingsuppe med rustikke multibrød, toppet med epleterninger og koriander
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- salt
- olje
Indisk kyllingsuppe
Indisk kyllingsuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Stekte grønnsaker
Gulrøtter
2 stk
Spinat
50 g
Brød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Tilbehør
Grønt eple
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 674 kcal
- Fett 22 g
- Karbohydrater 67 g
- Protein 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt finhakket chili eller noen dråper tabasco i suppen hvis du ønsker den mer spicy.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader.
- Indisk kyllingsuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på lav varme under omrøring. Ha kyllingen i suppen når den har kokt opp, og la den trekke i suppen i omtrent 5 minutter, eller til den er gjennomkokt.
- Stekte grønnsaker: Skrell gulrøttene, og grovriv dem på et rivjern. Skyll spinaten i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gulrøttene og spinaten i 1–2 minutter. Smak til med salt.
- Brød: Tilbered de rustikke multibrødene som anvist på pakken.
- Tilbehør: Skyll og kutt eplet i terninger. Skyll, tørk og finhakk korianderen. Kutt limen i båter. Ha eplet, korianderen og limen i hver sin serveringsskål.
- Servering: Topp suppen med de stekte grønnsakene, epleterningene og korianderen. Server limebåtene og de rustikke multibrødene til retten.