Rask indisk kyllingsuppe med rustikke multibrød, toppet med epleterninger og koriander
15-20

Rask indisk kyllingsuppe med rustikke multibrød, toppet med epleterninger og koriander

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • salt
  • olje

Indisk kyllingsuppe

indisk kyllingsuppe
Indisk kyllingsuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
300 g

Stekte grønnsaker

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
spinat
Spinat
50 g

Brød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk

Tilbehør

grønt eple
Grønt eple
1 stk
koriander
Koriander
1 bunt
lime
Lime
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 674 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 67 g
  • Protein 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt finhakket chili eller noen dråper tabasco i suppen hvis du ønsker den mer spicy.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader.
  2. Indisk kyllingsuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på lav varme under omrøring. Ha kyllingen i suppen når den har kokt opp, og la den trekke i suppen i omtrent 5 minutter, eller til den er gjennomkokt.
  3. Stekte grønnsaker: Skrell gulrøttene, og grovriv dem på et rivjern. Skyll spinaten i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gulrøttene og spinaten i 1–2 minutter. Smak til med salt.
  4. Brød: Tilbered de rustikke multibrødene som anvist på pakken.
  5. Tilbehør: Skyll og kutt eplet i terninger. Skyll, tørk og finhakk korianderen. Kutt limen i båter. Ha eplet, korianderen og limen i hver sin serveringsskål.
  6. Servering: Topp suppen med de stekte grønnsakene, epleterningene og korianderen. Server limebåtene og de rustikke multibrødene til retten.