15-20
Fullkornswrap med tempurasei, kålsalat, agurksalsa og curry- og mangodressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- sukker
- salt
- bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Agurksalsa
Grønt eple
1 stk
Agurk
1 stk
Rødløk
½ stk
Lime
1 stk
Sukker
1 ss
Fullkornstortillaer
Fullkornstortillaer (Hvete)
4 stk
Til servering
Strimlet kålsalat
120 g
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 860 kcal
- Fett 35 g
- Karbohydrater 99 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Tempurasei: Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter, til den er gjennomvarm.
- Agurksalsa: Skyll og kutt eplet i små terninger. Skyll og del agurken i to på langs. Fjern de myke frøene med en teskje, og kutt agurken i små terninger. Skrell og finhakk rødløken. Del limen i to. Ha eplet, agurken og løken i en liten bolle, og bland inn saften fra limen, 1 ss sukker og litt salt.
- Fullkornstortillaer: Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 6–8 minutter.
- Servering: Fyll tortillaene med fisken, agurksalsaen, kålsalaten og curry- og mangodressingen.