Fullkornswrap med tempurasei, kålsalat, agurksalsa og curry- og mangodressing
15-20

Fullkornswrap med tempurasei, kålsalat, agurksalsa og curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • sukker
  • salt
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Tempurasei

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Agurksalsa

grønt eple
Grønt eple
1 stk
agurk
Agurk
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk
lime
Lime
1 stk
Sukker
1 ss

Fullkornstortillaer

fullkornstortillaer
Fullkornstortillaer (Hvete)
4 stk

Til servering

strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 860 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 99 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
  2. Tempurasei: Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter, til den er gjennomvarm. 
  3. Agurksalsa: Skyll og kutt eplet i små terninger. Skyll og del agurken i to på langs. Fjern de myke frøene med en teskje, og kutt agurken i små terninger. Skrell og finhakk rødløken. Del limen i to. Ha eplet, agurken og løken i en liten bolle, og bland inn saften fra limen, 1 ss sukker og litt salt.
  4. Fullkornstortillaer: Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 6–8 minutter.
  5. Servering: Fyll tortillaene med fisken, agurksalsaen, kålsalaten og curry- og mangodressingen.