Stekt kylling i pesto og pasta i soppsaus med spinat, aromasopp og frisk eplesalat
20-30

Stekt kylling i pesto og pasta i soppsaus med spinat, aromasopp og frisk eplesalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • soyasaus
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • salt
  • olje
  • pepper

Pasta i soppsaus med spinat

linguine
Linguine (Hvete)
200 g
spinat
Spinat
50 g
soppsaus
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Vann
½ dl
Soyasaus (Soya)
1 ss

Frisk eplesalat

grønt eple
Grønt eple
½ stk
rødløk
Rødløk
½ stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Sukker
½ ts
Vann
½ dl

Stekt kylling i pesto

aromasopp
Aromasopp
100 g
kyllingstrimler
Kyllingstrimler
300 g
basilikumpesto
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke

Topping

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 776 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 86 g
  • Protein 58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du vil forenkle oppskriften så kan løken og eplet kuttes i båter som stekes med kyllingen i stekepannen.

  1. Pasta i soppsaus med spinat: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll og tørk spinaten. 
  2. Frisk eplesalat: Ha 1 ss eddik, ½ ts sukker og ½ dl vann i en skål. Skyll eplet og skrell løken. Kutt løken i tynne ringer, og eplet i terninger. Vend eplet og løken i syltelaken og krydre med litt salt.    
  3. Stekt kylling i pesto: Børst og rens soppen, og del de i fire. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og soppen i omtrent 5 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt og godt brunet. Ta stekepannen fra varmen, og vend inn pestoen. Krydre med salt og pepper. 
  4. Pasta i soppsaus med spinat, fortsettelse: Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Varm opp kjelen du kokte pastaen i til middels høy varme og ha i sausen. Skyll ut pakken med ½ dl vann og ha dette i kjelen. Kok opp og smak til med salt, pepper og 1 ss soyasaus. Vend inn spinaten og pastaen i sausen og kok raskt opp.    
  5. Topping: Topp pastaen med kyllingen, soppen og eplesalaten, og riv over Grana padanoosten. God middag!