Sprø vårruller med kålsalat, jasminris og peanøtter, servert med søt chilisaus
20-30

Sprø vårruller med kålsalat, jasminris og peanøtter, servert med søt chilisaus

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • peanøtter,
  • melk,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Vårruller

vårruller med kylling
Vårruller med kylling (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke

Dressing

lime
Lime
1 stk
kinesisk wok- og dippsaus
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke

Kålsalat

delt kinakål
Delt kinakål
100–200 g
reddiker
Reddiker
½–1 pakke
gulrot
Gulrot
1 stk
sjalottløk
Sjalottløk
½–1 stk

Tilbehør

søt chilisaus
Søt chilisaus
1 pakke
hakkede peanøtter
Hakkede peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 814 kcal
  • Fett 24 g
  • Karbohydrater 123 g
  • Protein 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
  2. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Vårruller: Fordel vårrullene utover et stekebrett med bakepapir. Stek vårrullene i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til de er sprø og gjennomvarme. Skjær vårrullene i to på skrå før servering. 
  4. Dressing: Skyll og finriv skallet på limen (kun det grønne) på et rivjern. Del limen i to. Bland wok- og dipsausen og saften og skallet fra limen i en skål.
  5. Kålsalat: Skyll og kutt kinakålen i tynne strimler. Skyll og kutt reddikene i tynne skiver. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en salatbolle, og vend inn dressingen.
  6. Tilbehør: Server den søte chilisausen til retten, og topp med peanøttene.