Biffstrimler i teriyakisaus med jasminris, hvitløksstekte grønnsaker og chilimajones
20-30
Laktosefri

Biffstrimler i teriyakisaus med jasminris, hvitløksstekte grønnsaker og chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • peanøtter,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Hvitløksstekte grønnsaker

kinesisk hvitløk
Kinesisk hvitløk
½–1 stk
gul paprika
Gul paprika
½–1 stk
pak choy
Pak choy
1 stk

Biffstrimler i teriyakisaus

marinerte biffstrimler
Marinerte biffstrimler
250 g
teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke

Topping

koriander
Koriander
½–1 bunt
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 829 kcal
  • Fett 44 g
  • Karbohydrater 73 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt finhakket koriander og chilimajones i risen for ekstra smak, og server med soyasaus.

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
  2. Hvitløksstekte grønnsaker: Skrell hvitløken. Skyll og tørk paprikaen og pak choyen. Kutt hvitløken i så tynne skiver du klarer med en skarp kniv. Kutt paprikaen og pak choyen i strimler. 
  3. Hvitløksstekte grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk grønnsaksstrimlene i omtrent 2 minutter. Tilsett hvitløken, og krydre med salt og pepper. Wokk videre i 1 minutt. Ha grønnsakene over på en tallerken.
  4. Biffstrimler i teriyakisaus: Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek biffstrimlene i 3–4 minutter, eller til de er godt brunet. Skru ned varmen, og vend teriyakisausen inn i kjøttet.      
  5. Topping: Skyll, tørk og grovhakk korianderen.
  6. Servering: Dryss over korianderen og peanøttene, og server chilimajonesen til retten.