Fiskesuppe med sei, fennikel og gulrot, servert med nystekt brød
15-20

Fiskesuppe med sei, fennikel og gulrot, servert med nystekt brød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Fiskesuppe

fennikel
Fennikel
1 stk
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
seifilet
Seifilet (Fisk)
325 g
fiskesuppebase
Fiskesuppebase (Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
700 g

Rustikke multibrød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 797 kcal
  • Fett 42 g
  • Karbohydrater 63 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne litt godt smør til brødet.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader.
  2. Fiskesuppe: Skyll og kutt ønsket mengde av fennikelen i skiver. Finhakk eventuell fennikelgress på fennikelen, og topp suppen med det ved servering. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt og pepper. 
  3. Fiskesuppe, fortsettelse: Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme under omrøring. Tilsett gulrøttene og fennikelen, og la suppen småkoke i omtrent 5 minutter. Ha i fisketerningene, og la dem trekke i suppen i 2–4 minutter før servering. 
  4. Rustikke multibrød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
  5. God middag!