Panert torsk med bulgur og ingefærstekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing
15-20
Laktosefri

Panert torsk med bulgur og ingefærstekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)

Panert torsk

panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g

Bulgur

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g

Chilistekte grønnsaker

savoykålblanding
Savoykålblanding
300 g
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Smør (Melk)
½ ss

Tilbehør

lime
Lime
1 stk
curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 826 kcal
  • Fett 45 g
  • Karbohydrater 77 g
  • Protein 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For mer smak på bulguren, kan du blande den ferdigkokte bulguren med de ingefærstekte grønnsakene før servering.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Panert torsk: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
  3. Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken.
  4. Chilistekte grønnsaker: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek savoykålblandingen i 3–4 minutter, til grønnsakene såvidt er møre. Tilsett ½ ss smør og ønsket mengde av ingefærblandingen mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper.
  5. Servering: Kutt limen i båter, og server båtene og curry- og mangodressingen til retten.