25-35
Vegetar
Minestronesuppe med rosmarin, hvite bønner og spinat, servert med rustikke multibrød
Ingredienser
4 personer
Allergener
selleri, hvete, rug, melk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
vann, olje, salt, pepper
Minestronesuppe | |||
---|---|---|---|
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | hvitløksfedd | 2 stk | |
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | stangselleri (selleri) | 2 stilk | |
![]() | rosmarin | ¼ bunter | |
![]() | hvite bønner | 2 pakker | |
![]() | spinat | 200 g | |
![]() | hakkede tomater | 1 boks | |
![]() | grønnsaksbuljong | 3 pakker | |
![]() | pasta (hvete) | 100 g | |
vann | 10 dl |
Rustikke multibrød | |||
---|---|---|---|
![]() | rustikke multibrød (hvete, rug) | 4 stk |
Topping | |||
---|---|---|---|
![]() | revet Grande Premium (melk) | 2 pakker |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 515 kCal
- Fett
- 10 g
- Karbohydrater
- 80 g
- Protein
- 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Topp gjerne suppen med litt pesto for ekstra god smak.